Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
28 találat 0,0066 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
szerintem a legfontosabb, hogy legyen egy stratégiád, ami kőbevésett, és soha nem térsz el tőle......
-
sziasztok!
jó rég nem jártam erre...nagyon elmerültem az automata kereskedés világában...
az 1:10 arány az a leverage, vagyis...
Szólj hozzá::
-
sziasztok
én is pont ezt az oldlat ajánlottam itt valakinek....az automatakereskedes.hu oldalon minden le van írva. de azért a stratégiákat...
-
sziasztok!
én nem sajnáltam a pénzt egy tanfolyamra...a profit.hu csapatát szívből ajánlom bárkinek, mert rettenet profi az előadó....
-
-
-
sziasztok!
nem tudom, hogy közületek használja-e valaki az FXCM brókerfelületet...forex-oldal...lehetőség van automata, félautomata...
-
például a tegnapelőtt nyitott pozim tegnap majdnem egész nap minuszban csücsült, de ezt én bevállaltam...aztán nap végére nullába tudtam húzni....úgyhogy...
-
én csak saját tapasztalatot, és véleményt szeretnék leírni...én soha nem tudnék ilyen szemlélettel tőzsdézni, hogy soha nem lehet bukta....saját...
-
Én szombaton megyek egy előadásra, ahol brókercégeket fognak bemutatni, ha gondoljátok, beszámolok majd róluk...
-
nem...jól látod, nincs stop-loss....kicsit lutri így, de egész jól el lehet boldogulni, mondjuk rajta kell lógni egész nap, hogy ne forduljon ...
-
sziasztok!
én, amikor elkezdtem 520 euro volt a számlámon...két nap alatt 1400 euro-t "csináltam" belőle...nagy-nagy szerencsével,...
-
-
Neked is a Worldspreads-nél van számlád?...meg vagy elégedve vele?...
-
szia...az egy egység minden esetben a kockázatot jelenti...