Aha.A 20 eurós panaszra a következő levelet írták
Gyönyörű hírek:
Azt írta a FInancial Ombudsman hogy nem az ő...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
89 találat 0,0352 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
nekem 20.-ai a levél az Iron tól, akkor nekem holnap jár le a határidő?
Szólj hozzá::
-
Van valami jelentősége, hogyha nem adja be valaki? Ha nem adja be valaki akkor attól még igényt tarthat a kártérítésre?...
-
Ez a céljuk, hogy aki nem küzd a jogosan megérdemelt pénzéért az nem kapja vissza, az utolsó leheletig küzdeni kell. Nincs az a vizsgálat és...
-
Erőszakon végeztem....... nem naiv vagyok, hanem optimista....
-
A pénzügyi Ombudsman Cipruson vajon tényleg kinyomoz valamit, vagy látszat intézkedés az egész? Biztos komoly lehet a nyomozás, ha előre alá...
-
-
-
Az N.Z ellen el kéne indítani a lejárató kampányt. Feltenni az összes Forex fórumra a videókat, nekem van 4 skype beszélgetés a birtokomban,...
-
-
Ne haragudj te kinek a valaga vége vagy hogy ennyire felvagy háborodva a bónuszos dolgokon?
1. Semmi közöd, hogy ki hogy bónuszozott....
-
Mit kell csinálni ezzel az utolsó email el amit küldtek FINAL RESPONSE néven? van valami teendő vele, azonkívül, hogy megírtuk a panaszt a FInancial...
-
Felejtse el már mindenki ezt a rohadt vádaskodást, inkább ötleteljünk, hogy milyen jogi lépéseket lehetne tenni, hogy Németh Zoltánt felelősségre...
-
http://index.hu/gazdasag/2015/09/17/...s_ciprusi_ceg/
RTL Klub-ban is lesz. Elkezdődik a lejárató kampány,...
-
Te értelmezd a helyzetet......... Az EU-ban az hogy Cipruson engedélyezést lehessen folytatni még a korrupt felügyeletnek is bekell tartani a játékszabályokat,...