Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
2874 találat 0,0803 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Megalith: tökre egyetértek. Annyi kiegészítéssel, hogy a traderek egy jelentős része azért szeretne tőzsdés dolgokról néha beszélgetni másokkal....
-
David Chateau kommentálta kockas válaszát itt: Sikeres,vagy nem sikeres trade képek haladóknak,magyarázat nélkül!A következő helyen: Kereskedés OFFTOPICBizony, ők mind benézhetének ide. Nélkülük semmi lennék. Nagyon jó látásmódokat, ötleteket, adtak. Remélem, járják azt az utat, amit maguknak...
-
Tess, belekérdezek, hány nap alatt volt ez a 38 tréd?
-
Márciusban akartunk, csak sajna baleset ért (eltörtem a csuklóm), aztán így megcsúsztam a dolgokkal, de ősszel lesz.
Egyik barátom jön...
-
A jó öreg csalásfa
Inkább tegyük úgy fel a kérdést, hogy kikre érdemes ma hallgatni.
Rossz példából rengeteg van
-
Igen, egyetértek EqualiZoli, mert kell a piaci előny. Hogy ezt ki milyen meggyőződéssel éri el, lényegében mindegy is. Én azt szoktam mondani,...
-
Azzal egyetértek, hogy akinek van kész rendszere, annak már felesleges új nézőpontokat lapozgatni, bár az igaz, hogy az újdonságokat, a dolgok...
-
Rewand, abszolút egyetértek.
Ha van jól kiforrott rendszer, akkor 50-50% találati arány is lehet elegendő, de itt az 50% nem 1:1-es R-re...
-
Mai NFP-lereagálása. Ekkora nagy eső trendben, gyenge NFP-felhúzás, ami tökéletes indikátora egy nyitás utáni erős shortnak.
Így...
-
Nyomjad nyugodtan rewand, üdv újra a fedélzeten
-
Kétértelmű CPI-hírek. Ott piroslanak, hogy nem látod?
-
Próbáltam másik nyelven poénból, egyszerűbb scriptekre még talán jó is lehet ellenőrizve, de azért az optimális programozástól még messze...
-
A kép címe: One good trade
Azért inkább ne ez, hanem Mike Bellafiore könyve jusson erről eszetekbe!
Eltértem a megszokottól,...
Szólj hozzá::
-
Kis érdekesség:
Két kép a pszicho jelentőségéről. Második számlán éppenhogy a marginnál mindig kicsit több pénz volt, és...
-
SZiasztok!
Lassan zárjuk a válaszok beérkeztét, úgyhogy ha esetleg nem töltötted volna ki, vagy nem is láttad volna a kérdőívünket,...