Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
2858 találat 0,0749 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Bocs, rosszul fogalmaztam. Kell a nagyobb számlaméret, de nem a "túl" nagy. Bár az is igaz, én is ezzel küszködök, szóval közel sem...
-
A funded cuccok így működnek, igen, de nem azért, amit írtok. Sokkal neccesebb a kockázat kezelése. Ha kapsz mondjuk egy 300k-s számlát, és...
-
Nem rossz biznisz, ennél már csak az a jobb, ha ismerős ad számlát ingyen, hogy kezeldBár ezek a fundos cuccok is jók, akinek nincs kontaktja....
-
Equalizerrel egyetértek. Charton nagyon nincs mit okoskodni már évek után. Autóvezetés se ad túl sok új dolgot évek után. Élmény, meg minden,...
-
Köszi! Lesz a konklúziókról előadás márciusban, izgiii lesz. Szakdoga is nyilvános lesz remélem.
-
Sziasztok!
Csinálunk egy nagy felmérést a kereskedési szokásokról. 2 perces, kattintgatós, anonim, célzott kérdőívvel. Megköszönnénk...
- 1 like
-
David Chateau válaszolt itt: Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMOA következő helyen: Kezelt számlákkockas jo a kerdes. En anno kiszamoltam, hogy a strategiam minden koltsege 20k profitig 8,5ezer dollar lenne.Ami amugy nem baj feltetlen. Szerintem ha...
Szólj hozzá::
-
Hát hogy perkálnak, de ezek szerint igenKár, hogy regisztráció nélkül nem látható az elérhető termékek listája. Melyik a mögöttes brókercégük?...
-
Ez jó cég? Mondjuk mindegy, amíg nem megy a tréd, utána meg már azért mindegyBár kölcsöntőkével (haver pénze, tőkefinanszírozott rendszer,...
-
Ez az a szitu, amikor érzed a piacot, tudod mi fog történni, de elkapkodod, és nem vagy türelmes.
-
Nyitás óta sokkal durvább volt a short erő, a visszakorrekciónál bevallom, becsuktam a szemem, de ebben most nagyon hittem a tapasztalatok alapján,...
-
-
Mai nap gyors 7 pont, NFP közvetlen nyitás körüli visszakorrekciójára.
https://i.imgur.com/6wyl212.png