Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
2833 találat 0,0579 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A chart resze tenyleg az, hogy jo belepo es turelem, a tobbi macerasabb, de abban kockas igazad van, nagyobb penzzel a nagyobb bajok is jonnek. Es ugyanez...
-
Azta Zoli, igen!Pont igy gondolom en is. Ki kell maxolni a margint, es neha elofordul az is, hogy ki is kell utalni. Ennyi, ebben tokre egyeterte...
-
David Chateau a kereskedesi szakmaban sosem a penz a szuk keresztmetszet, egyetertek... a piacon annyi penz van ami fialasra var csak, hogy azt felfogni...
-
En nem igy kozelitem meg. Nyilvanvaloan jol meg lehet elni a tanitasbol. De szerintem nem eri meg az eletidot arra aldozni, hogy megtanits valakit, akibol...
-
Itt vagyogatunk még
De nagyon nincs mit írni, tradelünk és készHeti szinten max 10 traderrel tartom a kapcsolatot, Traders' Night volt...
-
Azért az archívum még most is erős! Hála részben neked is
-
Ez könnyen lehetvégülis mi baj lehet egy forint shortból?
-
Persze, higy nem fuggetlenek, de ez eddig is igy voltLasd tavalyi folyamatok
Valami ujat irj habi
-
Na de sok, szóval:
-kockás: Zoli legutóbb szerintem is jó volt, és eddig a robija is jó
-kockásfülű: Herpai minek neked Laci? Mi...
-
Én szándékosan nem nézek meg előtte videókat, mert félreviheti a kialakult képet az emberről. Szerintem ezeknek az estéknek nem a technikai...
-
David Chateau kommentálta Megalith válaszát itt: Sikeres,vagy nem sikeres trade képek haladóknak,magyarázat nélkül!A következő helyen: Kereskedés OFFTOPICDe ez már évek óta így vanItt a fórumon legalábbis. Gyere TRaders' Nightra
-
David Chateau kommentálta Megalith válaszát itt: Sikeres,vagy nem sikeres trade képek haladóknak,magyarázat nélkül!A következő helyen: Kereskedés OFFTOPICMiért lenne vége? 12 éve megyMiért szenvedsz?
Meg mi szükséged discord-csoportokra? Nem csesztetlek, csak nem. értem a negativitásod, amikor...
-
Ebben látok potenciált rövidebb (~pár nap, 1-2 hét max) távon.
https://coinmarketcap.com/currencies/smart-trade-coin/
-
Nincs megmagyarázhatatlan, legfeljebb néhányan hülyének néznek, mások szimplán nem hiszik el, és vannak a csodálkozók tábora
...
-
Bumm, korábban én is teljesen technokrata voltam. De miután tapasztaltam nem egyszer a mai tudomány által meg nem magyarázható dolgokat, rá kellett...
Szólj hozzá::