Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
78 találat 0,0101 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
xto, hogy mikor lesz újra 7000 az OTP? Miért menne fel hamar? Mert 1 éve még 7000 volt? Naja, lehetünk optimisták. Viszont ha nem optimistán, hanem...
-
Ha végigolvasod a kommenteket, erről megoszlanak a vélemények. Az enyém még mindig az, hogy várni kell vele, amíg rendeződnek a dolgok. Addig...
Szólj hozzá::
-
Ez jó kérdés, nyugodt szívvel részemről nem tudnék, és nem is mernék tanácsot adni ebben. Talán csak akad egy befektetési guru itt a fórumon.
-
Ilyennel ne erőlködj. Ugyan van ilyen kereskedési rendszer (pl. FioBroker), de általánosságba nem jellemző. Egyéb programokat szoktak erre a célra...
-
Ha az OTP nem venné folyamatosan a sajátrészvényt izomból már 1 hete, akkor közel járnánk az 1000-hez. Ők is tudják, hogy ha 1500 alatt zár,...
-
Először is külön szerződés kell, másodszor pedig jól látod az eladás majd vétel megbízást.
Nekem szerintem nem számoltak fel ilyen...
-
-
Bandita külön szerződés nélkül nem tudsz egyáltalán shortolni, technikai daytrade-et sem tudsz csinálni. Ugyanis az említett dolgok sokkal kockázatosabbak....
-
Üdv a fórumon!
Ha éves szinten mondjuk 20-30-40% hozamot számolsz, ami jónak számít (most meg aztán főleg), akkor könnyű kiszámolni...
-
Először is ezt elolvasva érthetővé válik pár dolog: http://www.internetsuli.hu/curriculum.php?id=19&page=1
Az osztalékról, és a törzsrészvényről...
-
Még annyit fűznék hozzá, mint a topic elején is, hogy bear market van! Ilyenkor bm rallykat elkapni nem túl könnyű, könnyen odaég a kezed....
-
Az MTELEKOM általában szeretett volt az intézmények körében. Nem volt az árfolyamban nagy növekedési potenciál, viszont talán kisebbeket is...
-
Semmi újat nem tudnak. Inkább egyre jobban fosnak a régió miatt. Az osztrák bankokat azért ütik (Erste, Raiffesien), mert nagy a kitettségük...
-
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az ingatlan nem mindig jó befektetés.
A mostani válságban is komoly szerepe van ennek a tévhitnek.
...
-
Nyugodtan kizárhatod az OTP-t, ha te úgy gondolod. Az előbb nem kizárásellenességet akartam sugallni, csak úgy általánosságban mondtam a veszteséggel...