Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
132 találat 0,0350 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
En sem jarok elorebb, mint Te. Demo. Es a korulmenyek is hasonloak, csaladalapitasi tervekkel megspekelve. Sok sikert kivanok...
-
Megvan. 3 napot varni kell utalastol szamitva.
Amugy mukodott az 5.000-es dolog, a gyakorlatban nem feltetel a 10.000 EUR....
Szólj hozzá::
-
(Kieg.: OTP-be meg 3000-en szalltam be, nem sokkal kesobb meg is fordult par szaz forinttal lejjebb, meg 2011-ben valahogy.) Persze nem sikerult a buy...
-
Szia! HWT-re gondolsz? Roviden: Nem.
Hosszabban: sajnos sokadszor bebizonyosodott, hogy nem tudom a gyertyat ket vegen egetni. HWT-t az...
-
Sziasztok! Valaki talalkozott azzal, hogy megbizas beadasanal a kovetkezo hibauzenet ugrik fel: cash available (settled cash): 0.00; cash needed for this...
-
2.
GBP/CHF
SETUP: PPZ + kerek szam (1.2500) +
Pin bar
BELEPES: Pin bar high +10 pip
...
-
1.
EUR/GBP
Kialakult egy pin bar egy korabbi swing high erteken. Elore beszoktam huzni, hogy mit tekintek PPZ zonanak es...
-
En igazodom a forum kereteihez, ehhez nem kell az engedelyem. Koszonom amugy a gesztust es en is jo otletnek tartom....
-
"ezzel a stratégiával eredményes"
Tenyleg nem akarom ragozni a kerdest, se pedig teged a strategia hatekonysagarol meggyozni,...
-
Azt nem tudom. Ezek olyan kerdesek, amiket fel lehet tenni, de vajon erdemes?
Ezen a forumon az emberek kulonbozo motivaltsaggal velemenyeznek,...
-
-
2011-ben regisztraltam. Fel evet aktivan toltottem el az alapokkal, ez kb. napi 4 ora raforditast jelentett.
Ezt kovetoen, hogy akkor tenyszeru...
-
-
Disciplined Trader
A fegyelmezett trader topik HWTrader strategiajat / technikajat mutatja be a gyakorlatomban.
http://forum.tozsde.hu/kezdoknek/121-kere...
-
Eur/gbp ael
"Ahogy en latom"(AEL)
az EUR/GBP arfolyamot.
Ahogy willow is felhivta a figyelmem a nagyobb...