Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
97 találat 0,0347 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
volt már olyan, hogy megállt a stratégiátok? Június 1 óta csak vesztek a daxon. 30% mínuszban van a számla.
-
A multichatrs-nál ha "default"-ra teszem a beállításokat, akkor 8:00-tól mutatja az árakat, ha "24h"-ra, akkor mutatja az éjjeli...
Szólj hozzá::
-
igen ez enyhe hátrány, de CTRL R gyorsan, kb 3 másodperc alatt megoldja a problémát. Valószínűleg mégis platform váltás lesz belőle.
-
bárcsak érteném mit mondasz
-
Multicharts-ot használok.
Ma reggel például, a 9:00-ás dax M5 gyertya forgalma 1926 volt. Frissítés után 1524-re változott!
Tegnap,...
-
üdv.
nem tudom hova írjam a kérdésemet, egy olyan topikba akartam, ahol van mozgás, hátha tud valaki segíteni!
a kérdésem...
-
köszi, nagyon jó cikk!
És mi a gyakorlat? A daytraderek figyelembe szokták venni ezeket az éjszakai gyertyákat?
tehát amikor...
-
üdv! A Daxon mióta van 1:20-as (hajnali) nyitás 8:00 helyett?
először azt hittem, hogy 2019 január 1-től, de úgy tűnik, hogy már korábban...
-
-
-
Gyula megnéznél nekem még egy gyertyát a sierrán cqg-vel?
Dax, 2018 márciusi lejárat, (nem minidax) 5 perces, február 7, 14:25-ös fehér...
-
köszi mindkettőt! 3 különféle CQG platform, 3 különböző értéket mutat ugyan abban a gyertyában. Lehet másik adatszolgáltató után kell néznem.
-
üdv! meg tudnátok nézni, mondjuk a sierra chartban, vagy valamilyen más platformban, hogy a dax futuresben, 2018. január 5-én, a 9:10-es M5 gyertyának...
-
olyat is meg lehet vele csinálni, mint az MT4-en, vagy az MT5-ön a vizualizáció? Tehát ha teszek egy trendvonalat az M5-re, akkor be tudom állítani,...
-
igen, csak dax gyertyáim vannak, meg valamennyi s&p. Ha erre nincs szükséged, akkor megszüntetem a hozzáférésedet.
A számla típusa...