Szia,
Nem vagyok valami nagy guru benne, de néhány hete foglalkoztam ezzel a témával.
Mi a kérdés?
Hátha tudok rá válaszolni....nem...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
265 találat 0,0410 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Ilyenkor meg sajnálom, hogy miért is nem szakítottam időt......a fene egye meg......
"Kereskedési hibáid kilencvenöt százaléka hitedből...
Szólj hozzá::
-
-
-
Vicceskednek a fiúk
Dear Valued Client,
this is to inform you that while 3TG Brokers is investigating the trading...
-
simifx válaszolt itt: Külföldi sztár trader és itthoni traderekA következő helyen: Tőzsdei képzésekVolna két javasolt személy, akit szívesen látnék.
Faragó Ferenc és Makara Tamás, azaz Vakmajom, és Veermedve.
-
Az XM alapból market maker, a CFD-ket meg nem tudja lefedezni, mert az saját termék minden brókernél.
-
Szerintem meg valami MLM-es sz@rról van megint szó, aminek a 'terméke' a bitcoin.....de ha nem, akkor cáfolj meg kérlek xdoops!
-
Mivel mindkettő ellenőrzött tőkepiaci ügyletből származik, így úgy gondolom, hogy igen. de jó lenne, ha valami könyvelő megerősítené.
-
simifx válaszolt itt: "Trendben minden működik" de mikor is vagyunk trendben?A következő helyen: KezdőknekVagyis a felfelé trend lassú, és bizonytalan, de amikor elindul a szakadás...........
-
-
simifx válaszolt itt: "Trendben minden működik" de mikor is vagyunk trendben?A következő helyen: Kezdőknek -
simifx válaszolt itt: "Trendben minden működik" de mikor is vagyunk trendben?A következő helyen: KezdőknekHa a hírek okozta piaci zajokat ki tudod szűrni valahogy, akkor jó lehet.
Arra gondolok, hogy alacsonyabb ídősíkon egy hír alaposan összekuszálhatja...
-
-