Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
695 találat 0,0400 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Gyors helyzetjelentés, a párok amiket figyelek így állnak....
-
Semmi akadálya, hogy beszéljünk, Skype-n tudunk. De előtte menj végig a fórumon. Mivel elsőként csak az alapötlet lett felvetve, közös erővel...
Szólj hozzá::
-
Ide kell. Nem tudom, hogy NBalázs meg kívánja-e osztani az eredményét, jól jönne erre a hónapra is egy brutális eredmény
Eddig a csapat...
-
Ezt a mondatot be lehet sorolni a többi legveszélyesebb mondat közé, amik a kizsákmányolók használnak:
"A minimálbéres munka...
-
Aki teszteli a módszert, ezeket kellett átélnie a héten:
EURUSD 200 pipes csütörtöki zuhanását 4-szeres pozíciómérettel profitálhatta....
-
Ahogy gondolod, 1-2 hét múlva ha még nincs eredmény jöhet egy update, de a végeredmény a lényeg...
-
Szia, nyugodtan lehet csatlakozni. 1000 dolláros demót nyiss, a cél 5000 dollár vagy számlabukás legkésőbb szeptember 26-ig...
-
Gyorsan el is dőlt a sorsa, 75 dollár maradt a MC után...
-
Hajrá, örömmel veszlek. Én benyitottam 1,03 lottal EURCAD longot elsőnek.
-
Drága uram még a technika gazdája is szenved vele az aktuális piaci környezetbenAzért azt nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 15-20 évben...
-
Jólvan, akkor húzzuk ki a listáról.
Az első körben a négyesünk fejenként 25% profitot ért el.
Ha van kedvetek, akkor...
-
Alkonya kérlek ma estig zárd le a tesztet, és írd meg mi lett a számla eredménye.
-
Hajrá, jövőhét csütörtökön lezárul az első kör. Azt hittem, sokkal gyorsabban meglesz a két véglet valamelyike. Gyerünk gyerünk, tartani...
-
Persze, örülnék neki. Van még 2 hét az eredeti határidőig, addig érd el valamelyik végletet.
Orkati, ezennel etűnt a garantált...
-
Több kör lesz, több dolgot szeretnék kipróbáltatni, és több dolog játszódik le a szemem előtt. Szeretnék kiépíteni egy olyan rendszert,...