Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
27 találat 0,0074 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Hát akkor elbúcsúzom. Inkább blogot vezettem, az pedig nem fórumra való, a párbeszédre / vitára irányuló kísérleteim pedig a jelek szerint...
-
Köszönöm, jocijocó.
Még egy-két észrevétel, ami a közelgő korrrekcióra utal, vagy utalhat:
- Nem tudom, másnak is...
Szólj hozzá::
-
Hétfőtől már én sem fogok megjegyzéseket tenni ezen a fórumon, és ennek az az oka, hogy szerintem a nagy korrekció már elkezdődött - ha a...
-
Kedves Madi,
szerinted még meddig emelkedhet a BUX?
A héten már a 20.000-es értéket is elérte (úgy emlékszem - most csak olyan...
-
Azt hiszem, hétfőn érdemes felszámolni a long pozíciókat.
-
A kormányzati manipuláció számomra eddig inkább csak játékfilmekből volt ismert, de ma este gondolkodóba estem.
Karl Denninger a napokban írt ...
-
Felmerül a kérdés, hogy a piacok fordulóponthoz jutottak-e. Nem egyszerűen csak a mai esésre gondolok, ami akár egy kisebb átmeneti korrekció...Utoljára szerkesztve a következő által: huba08; 2009-08-27, 20:57.
-
Szóljatok rám, ha most túlzásba viszem ezt a dolgot, de úgy gondolom, a longosok még most tudnak jelentős veszteség nélkül kiszállni. Az OTP...
-
Fentebb az alkatra való hivatkozással nem személyeskedni akartam, csak arra utaltam, hogy szerintem az optimizmus és a pesszimizmus egyaránt akadályozza...
-
Azt hiszem bika, medve teljesen egyetért abban, hogy a hullámokat kell jól meglovagolni, de sajnos egyikük alkata sem igazán megfelelő a szörföléshez....
-
Kedves Madi,
A tőzsdén egy dolog dönti el, hogy kinek van igaza: az, hogy ki nyer (többet). Így tehát főt hajtok eddigi sikereid előtt....Utoljára szerkesztve a következő által: huba08; 2009-08-27, 08:07.
-
Csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy nagyon, nagyon figyeljen oda.
"A helyzet fokozódik".
-
Borzasztó, hogy mit művelnek a következetlenségükkel:
A MarketWatch a múlt heti nagy emelkedések után csupa optimista szalagcímmel jelent...Utoljára szerkesztve a következő által: huba08; 2009-08-24, 16:04.
-
Az S&P 500 tegnap 1,09%-kal magasabban zárt.
A Shanghai Composite index a ma reggeli zárásra újabb 1,69%-ot erősödött.
A FTSE 100...Utoljára szerkesztve a következő által: huba08; 2009-08-21, 08:22.