Sziasztok,
Évek során mindig jönnek ki indikátorok, amik magán az MT4 felületen muttaják milyen gazdasági mutatók jelentek meg és...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
29 találat 0,0455 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
hírek indikátorok
-
Devizaindexek
A liteforex.com -nál minden jelentősebb devizaindex megtalálható és elemezhető szép gyertya charton. A probléma, hogy pár nap után törlik a...
-
Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMO
Sziasztok
Nemrég volt róla egy ellőadás a Trader's Night-on.
Engem konkrétan az FTMO nevű cég érdekelne, főleg hogy...
- 1 like
-
Visszautalási problémák
Fórumokon itt ott feljön a téma, hogy úgy hallották, hogy valamelyik brókercégnél probléma van a visszautalással. Személyes tapasztalatom,...
-
Tőzsdén jegyzett brókercégek
Egy ismerősöm ajánlotta az XTB UK-t. Alapból jó, hogy Angliában szabályozott és 50.000 fontig él az ottani befektetővédelem.
Ami viszon...
-
befizetés magyar számlaszámra
Régebben, ha jól emlékszem az admiral markets-nek volt magyar banknál vezetett számlája, így nem kellett külföldre utalni.
Ismertek olyan...
-
Közös kereskedés
Hallott valaki ilyen kezdeményezésről, ahol több trader összefog és közösen kereskednek? Sajna nekem is ez az egyik problémám, hogy nincs annyi...
-
MaxFx
Ma kaptam a myfxbook-tól egy levelet, amiben ezt a céget hírdetik:
This is a reminder to check out MaxFX’s tight spreads MT4 account...
-
Megbízható brókercég ....
Sziasztok,
Sokat hallani a legjobb FOREX brókercégről, a legjobb bónuszokról stb.
De sajna egyre inkább látszik, hogy nem az...
-
Ikon Finance
Ahogy írtam, Armada-s számlám megy a kukába.
Kerestem egy új céget, és ezt találtam.
Nagyon jónak tűnik.
Angliai alapítás,...
-
safe új témát indított: Robotépítő keretrendszerA következő helyen: Automata kereskedés, programozásRobotépítő keretrendszer
Mit gondoltok erről a programról: Forex Strategy Builder?
forexsb.com
Most találtam. Nagyon gyors, érdekes program.
Mit...
-
Myfxbook AutoTrade
Sziasztok,
Találtam ezt a rendszert, és úgy néz ki, elég rendesen megválogatják, hogy ki adhat szignálokat.
Ez azért sokkal...
-
Rádiók, weblapok
Sziasztok,
Ha ismertek jó online rádiókat, vagy weblapokat, amiket szoktatok hallgatni /olvasni, és ajánlanátok másoknak is, légyszi...
-
safe új témát indított: Melyik brókernél van legnagyobb biztonságban a pénzünk?A következő helyen: BrókercégekMelyik brókernél van legnagyobb biztonságban a pénzünk?
Szóval:
Melyik brókernél van legnagyobb biztonságban a pénzünk?
És mennyibe kerül ez?
Kezdőként lehet, hogy nem...
-
Brókercégek hozzáadott szolgáltatásai
Itt lehetne felsorolni, hogy milyen brókercégnél milyen hozzáadott extra szolgáltatások vannak.
Kmisi az fxpro-nál egy szép listát...