Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
288 találat 0,0525 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A TrueForexFunds-nál pár hét múlva lesz trial is. Van egy discord csatornájuk kb 9000 taggal és sokan osztogatják ott meg a tapasztalataikat,...
-
hírek indikátorok
Sziasztok,
Évek során mindig jönnek ki indikátorok, amik magán az MT4 felületen muttaják milyen gazdasági mutatók jelentek meg és...
-
Hát minden esetre elkezdtem a $100.000 -os Kihívást náluk
- 1 like
Szólj hozzá::
-
Webes verzióban ez a legjobb, amit találtam: https://www.mataf.net/en/widget/currencyindex-8
De én azért egy "rendes" MT4 környezetben...
-
Devizaindexek
A liteforex.com -nál minden jelentősebb devizaindex megtalálható és elemezhető szép gyertya charton. A probléma, hogy pár nap után törlik a...
-
Az FTMO-nál ahogy a fentiekben csatolt kép mutatja "commission"-t kell kiszámlázni nekik, és a velük kötött szerződésben "povider"-ként...
-
Köszönöm szépen. A következő mintát taáltam, hogy mit kell nekik kiszámlázni:
...
-
-
Köszönöm a válaszod. Megnéztem a oneuptrader-t. Nem fárasztalak titeket a részletekkel, de ahogy látom sokkal több a megkötés, mint az FTMO-nál....
-
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Eddig én is csak jókat hallottam róluk. Valószínű pár héten belül elkezdem a "Challenge"-et....
-
Nagyjából biztos vagyok benne, hogy meg sem nézted a linkeket.
Kérdésedre válaszolva, igen, komolyan gondolom. Tudom, hogy sokkal reálisabb,...
-
Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMO
Sziasztok
Nemrég volt róla egy ellőadás a Trader's Night-on.
Engem konkrétan az FTMO nevű cég érdekelne, főleg hogy...
- 1 like
-
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy nektek van-e kedvenc napi, heti öszzefoglalótok, arról, hogy mi történt, vagy mire lehet számítani?...
-
Gratulálok kedves *****. Sajnálom, hogy csak múltbeli az a szép görbe. Akkor mostmár te is a 65-80%-hoz tartozol, vagy már nem kereskedsz? ...
-
Hát vagy én nem értek semmit, vagy furik a kommentek. Igaz, hogy csak 12 éve kereskedek, és 10 MFt-os számlánál nagyobbal nem kereskedtem idáig,...