Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
72 találat 0,0335 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Ilyen már nekem is volt egyszer, írni kell nekik, nekem pl. azért tiltották le mert fake adatok voltak megadva a regisztrációnál. Megadod nekik...
-
Az Alpari-Forex.com egy ugyanaz az Alpari.Ru-val, az a különbség hogy az egyik oroszországban van bejegyezve, orosz kereskedőket megcélozva, még...
Szólj hozzá::
-
Nem lett meg a laptop sajnos, de azért köszi mindenkinek. A nyertes több mint 4000 embert hívott meg, lol!
-
hy!
engem is benevezhetsz, ha még megoldható...
galric@gmail.com
küldd gyorsan a linket légy'szi, hogy tudjak...
-
hello!
Olvastam, hogy gyűjtöd az embereket, én is szívesen regisztrálok a linkeddel. A mail címem: tom.komaromi@gmail.com .
üdv...
-
Szia!
Küldök meghívot azonnal, csak küld el az email címed!
Köszi!
-
-Jókérdés. Én szerintem valami inkább új cégről van szó.
-EURUSD vétel azt jelenti EUR-ot veszel, USD-t adsz.
-Lotok. Keress rá a neten,...
-
XTB forex verseny 2010
Hamarosan (még 8 napig lehet nevezni) indul egy forex demószámlás verseny, nemtom láttátok-e de az RTL-en is reklámozzák. 1 hónapig kell kereskedni...
-
Hát ha lehetne, mindent. Hol lehet megvenni, előnyök hátrányok, satöbbi. Google-lel valahogy nem állt össze a kép....
-
Sziasztok,
tudna valaki pontosabb felvilágosítást adni az állampapírokról? Köszi!
-
Ugyanez. Szerintem ne foglalkozz velük, ne is beszélj nekik erről, "úgysem értik", csak ami a közvéleményben kialakult a tőzsdézésről....
-
Stockwalker válaszolt itt: Mi kell ahhoz, hogy mások pénzével kereskedhess?A következő helyen: Kereskedés OFFTOPICNem értek egyet. Én úgy hiszem nem elsősorban a tanultság, végzettség a fontos mások pénzének a kezeléséhez, hanem a teljesítmény. Persze,...
-
-
Letudnád írni hogy pontosan mit is jelent az AIM és a Prop brókercég? Mindkettőről olvastam már de valahogy még mindig nem világos.
köszi....
-
Azért frekvenciákat, fizikát, relativitás elméletet kicsit nem túl sok belekeverni? "Keep it simple stupid" tartja a mondás. Bár, ha...