Udv.
En is vegigolvastam a topicot es rengeteget agyaltam rajta. Bar nincsenek teszt eredmenyeim es elesben is csak nehany hetig probaltam...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
66 találat 0,0054 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Én rákérdeztem (3 hete), hogy ugyan mi értelme volt GBP-ben nyitnom számlát, ha később szarrá váltogatják USD-be oda-vissza es a "pool"-ban...
Szólj hozzá::
-
Írtam az ETX-nek, hogy töröljék az adataimat a rendszerűkből. Mindent. Az sem érdekel, hogy megvették az Alparitol vagy sem, ne tároljanak rólam...
-
Csak abban nem vagyok biztos, hogy amikor kiválasztottam, milyen devizában kívánom vezetni a számlámat, figyelmeztettek-e arra, hogy ők mindenképpen...
-
GBP-ben kaptam, GBP-s számlám volt és angol bankszámlámra kaptam.
Levontak. Írtam is nekik, hogy nem erről volt szó és csengessék a különbözetet...
-
Én is megkaptam, szintén kicsit hiányosan. FSCS-től kértem, tudja valaki miből ered a hiány? Remélem nem az óradíjuk, mert agyfaszt kapok......
-
Úgy érzem elkezdem az e-mail hadjáratot én is, mert nálam lefőtt a kávé. Tud valaki olyan programot, ami bizonyos időközönként elküld egy...
-
Még egy kicsit kereskednek a pénzünkkel, kihasználjak a görög krízis miatti nagy mozgásokat. Kicsit sem gyanús...
-
Én is figyelgetem naponta a fórumot, akkor akartam írni, ha kapok valamit, levelet vagy pénzt, akármit, de nálam síri csend. Nem írtam még nekik,...
-
Oh, elsiklottam felette. Így legalább értem, miért nem történik semmi, viszont ez még jobban felkúrt.Zárnám már le ezt az egészet a picsába....
-
Én még csak most kezdem magam felkúrni az egész folyamat alatt. Se mail, se pénz, de már 3x vittem végig a claims portált. Úgy emlékszem erre...
-
Nekem is fel kellett toltenem valamilyen igazolast. Arra mar nem emlekszem pontosan mit kertek (talan a cim miatt), en bankszamla kivonantot kuldtem nekik....
-
Egyenlegem meg mindig 0, szoval egyelore csak egy stopvadasz tusket kertem toluk szamon (apr29 eur/chf) majus 1-en!!! Szokasos rizsa, hogy tovabbitva...
-
Már nyitottam az FxPronal csak érdekeltek alternatívák. Még nem sikerült egyenleget feltölteni, mert FSCS-re várok, hogy csengessenek, szóval...
-
Tudna valaki ajánlani olyan brókert, ahol van fix spread-es számla?