Arra jöttem rá, hogy nekem nem való.
Nem állítom, hogy szar a bináris. Azt állítom, hogy martingale stratégiával hirdetni a binárist,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
342 találat 0,0367 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Pilotfish válaszolt itt: Bináris opciókereskedés, daytrade-re is alkalmas, új és egyszerű lehetőség!A következő helyen: Csevegés -
Pilotfish válaszolt itt: Bináris opciókereskedés, daytrade-re is alkalmas, új és egyszerű lehetőség!A következő helyen: CsevegésAbban igazad van, hogy nem merültem le mélységeiben a bináris opciók világában, néhány hétig demózgattam egy cégnél.
Olyanról, még...
Szólj hozzá::
-
Pilotfish válaszolt itt: Bináris opciókereskedés, daytrade-re is alkalmas, új és egyszerű lehetőség!A következő helyen: CsevegésNézegettem demószámlán a Dukascopy-nál ezt a bináris opciót martingale-ell,
de ott volt egy felső határa a téteknek, amit elég hamar...
-
700 millió forintos gigabírság
"A Different Choice FBC Inc. és a Forex Club Inc. engedély nélkül befektetési szolgáltatási...
-
Pilotfish válaszolt itt: Birger Schäfermeier határidős DT stratégiáiA következő helyen: Határidős piacok -
-
Igen!
Hová tűnt Sindler és miért?
Az egy dolog, hogy megunta a fórumozást és kiszállt, de így a régi hozzászólásait sem...
-
Nem 16%-ot kell fizetni?
15% csak az idei nyereségre vonatkozik, amit jövőre kell bevallani.
Csak mert 1 000 000 000 Ft. bruttó...
-
Abszolút hozamú alapok teljesítménye (2005-2015)
Sziasztok!
Elkészült a 2015-ös évet is magában foglaló táblázat...
-
Róna Péter - Magyarország meghalt
Ökopolisz videótár -
Magyar kapitalizmus a rendszerváltás után Róna Péter előadása...
-
Pilotfish válaszolt itt: Birger Schäfermeier jan.10 szemináriumA következő helyen: Tőzsdei képzésekBirger jelenléte nagyon inspiráló.
A Portfolio szokott rendezni kétnapos eladásokat, volt, hogy az IronFx is szervezett vele. Ezekre érdemes...
-
Köszi a válaszokat, így tettem.
Egy másik email címmel nyitottam egy új fiókot.
-
-
Üdv!
Nyitottam egy éles számlát az FxPro-nál, de a demó számlámat élesítettem.
Tudjátok, hogy meg tudom nézni utólag, melyik...
-
Nem kell 420% / év teljesítmény, ha tud ingyen pénzt szerezni. Pl. egy 50x-es tőkeáttéttel, ami 100 000 x 50 = 5 000 000 Ft., már elég volna...