Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
16 találat 0,0078 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A stratégia egyszerű : Martingale ,EUR/CHF long .Persze amíg a svájci jegybank úgy nem dönt ,hogy mégis beengedi az árfolyamot 1,2000 alá.Amíg...
-
Ezzel semmi bajom.Egy szót sem szóltam volna ha nem lennétek olyan nagyra azzal hogy 99.999999999999999999999999999999%-ban pontosan teljesülnek a...
Szólj hozzá::
-
-
Tisztában vagyok a fogalmakkal,sem market buy sem limit buy hanem buy stop megbízásom volt elhelyezve az aktuális árfolyam fölé 20 pippel ami ugye...
-
Jó a reklám az oldalon ,hogy minden megbízás ott teljesül ahová el van helyezve,kár hogy a valóságban nincs így és ha rákérdez az ember csak...
-
Igaz ,nem írtam a robotról semmit,bocs.Ezt az EA-t én raktam össze az ironfx által promótált EA builderrel,csináltam vagy 15 EA-t de mindegyiknél...
-
Hello!
Olyan problémával fordulok hozzátok ,hogy az MT4 stratégiai teszterében ha a beállított robot-robotoknál az expert tulajdonságoknál...
-
számla Dátum Tranzakció azonosító Típus Összeg Devizanem Állapot
323051 2013-07-09 WBUY5PP70DMPNOKF 2,450.00 Declined
323051 2013-07-08...
-
Kedves Norbert,
Megértem az álláspontodat.
Tisztában kell vele lenned hogy a cég fenntartja a jogot hogy megtagadja bárkitől...
-
Érdekes egy cég vagytok! Háromszor fizettem már be hozzátok és háromszor veszítettem és most amikor negyedszer is befizettem hozzátok azt mondjátok...
-
-
Ultra gagyi egy valami ez a brókercég.Szerve leállás nap közben 30-50 percre és nem is egyszer egy nap,kereskedhetetlen,különböznek a gyertyák...
-
trebron3535 válaszolt itt: Prémium Államkötvény - Infláció + kamatprémiumA következő helyen: Kötvények, állampapírokSzia mindenki!
Még új vagyok itt ezért elnézést kérek ha vmi butaságot írnék.Az én értesüléseim szerint Magyarországon az infláció...
-
-
A kezdőknek két jó könyvet tudnék ajánlani amik nekem is sokat segítttek az indulásnál.
1.Joe Ross-Kereskedők kézikönyve /A technikai...