Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
234 találat 0,0403 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Miért lassítaná? Pénzt bárhol lehet találni, ha fel tudsz mutatni konzisztens jó eredményt pl 0.1 lottal. Ha meg nem, akkor 1 lottal főleg nem...
-
Letölteni php-val? Hova, miért? Legegyszerűbb, ha futtatsz egy MT4-et egy gépen, abból olyan árfolyamot tölhetsz fel bárhova, amilyet csak szeretnél....
Szólj hozzá::
-
Miért csinálják akkor a nemzeti bankok ezt? Ennyire hülyék lennének, vagy nem nézték a statisztikát?...
-
A rövidebb távon az a két vonal, az mi akar lenni? Mi alapján kerül oda, ahol van?...
-
Ha buzinesselni akarsz, akkor kérd, hogy tegyék át a státuszodat Commercial Member-re....
-
-
Simán lehetséges, látod összeáll itt a kép. De az is lehet, hogy a dax esett nullára, részletkérdés.....
-
Egy szép márciusi napon nyitott egy GBPCHF shortot ~200 lottal, amitől az árfolyam úgy megijedt, hogy leszaladt nulláig....
-
Nem úgy volt, hogy előbb ahhoz adni is kell valamit, hogy kapj?...
-
Nyomtam egy lájkot a harmadik válaszlehetőségre.
Egyébként meg nem értem a logikádat. Ha a középár lenne felrajzolva, akkor pont...
-
Vicces.Van némi hasonlóság.
HalászÚr -> pénzÜgyes
pofázók bandája -> jelenleg te
aki kipróbálta -> ???...
-
-
Szerintem erre ez a fórum nem alkalmas, mivel itt "sokan" annyit keresnek hetente százalékban, mint a milliárd dolláros alapok évente....
-
Ezt hogy, ennek mi értelme? Nem tudhatod előre, hogy az a tető, akkor kicsit nehéz volna "biztonságból" pont ott eladni.
Remélem...
-
A cikk szerint 58 millió japán jen 534,8 millió dollárra tehető.
Jó lesz az 58 milliárdnak is....