Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
311 találat 0,0353 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Szia,
egy valamit tudnod kell, mielőtt feltettem ezt a kérdést nem néztem rá a GBP grafikonokra, miután ezt megtettem lehet, hogy...
Szólj hozzá::
-
-
ok, de a nyerők után is duplázni akarsz, vagy mi? Nem értem, akkor ez nem martin.
Martinnál mindegyik nyerés egy alaptétet jelent pluszban....
-
hátttt.... minden duplázásnál az alaptétet nyered pluszban, szóval igen, egy duplázáshoz 400 nyerő kell, ha az alaptét 0,25 %...
-
A martinozásnak sok hátulütője van, lehet korlátolt vagyok, de maradjunk az eredeti martinozásnál, az az hogy az előző "tétet" duplázzuk....
-
Jajjj Istenem már, ez hihetetlen. Nem kell ennyire sarkítani a dolgokat. Egy épeszű embernek teljesen természetes, hogyha a közelmúltban érte...
-
Szia,
figyú, van egy stratégiád (igazi stratégiáról beszélek, nem olyan aminek az elemeit változtatgatod attól függően, hogy...
-
Birger veszteséges már rég óta, legalábbis a saját elmondása szerint. Sasold végig az öt pontot, most komolyan, bármelyiknek van értelme?...
-
Létezik olyan hülye aki becumizza ezt a f@szságot?
válasz: sajnos van!...
-
H4-en vársz egy longos visszatesztet mielőtt a harmadik hullám megindulna lefelé? Azt nem értem, h miért? Mindkét helyen ott az "M" alakzat,...
-
Ebben az esetben mi mondatja veled, hogy vége az esésnek és irány észak?
Nagyon érdekelne....
-
A mai nap (12.07) pl. tisztán világít, hogy AUD szarban van USD meg a legizmosabb, ebből adódik, hogy audusd sort a helyes döntés, na de a belépő......
-
Lehet, h túl amatőr vagyok, de sokat foglalkoztam a devizák erősségének összehasonlításával, az eredmény az lett, hogy amire meghatároztam,...
-
Mint pl.?
Ti, hogy méritek a devizák erősségét? Mit használtok?...