Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
53 találat 0,0541 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Én se merek egyszerre csak annyit utalni amennyit 1 hónapban kockáztatnék. De megjegyzem nem 1 2 éves cégeket ajánlok. Hozzátok se mernék utalni...
-
Nem pazarlok sok energiát amikor van időm beírogatok és igyekszem segíteni főleg ha látom, hogy itt szédítik a népet. Nekem amúgy mind1, hogy...
Szólj hozzá::
-
Akkor nézzük most az AUD CHF-et. IRONFX= 8,2 pip per pillanat FXOpen AUD CHF STP szla=1,8pip per pill. Vagy ezt a párt se kereskeditek?
-
FXOpen-nek tesztelem az STP számláját és per pillanat 2,1 pip ezen a devizapáron a spread. (STPnél nincs kötési díj!)
FXOpen ECN számláján...
-
Sör meg bor kell, hogy lejebb menjenek azok a spreadek és ne 8 pip legyen épp az NZD/CAD ? most ez van épp nálatok 20:02:09-kor....
-
-
Az Ironfx is kiscégnek számít, csak azt "palizzák" be akire hatással tud lenni a nyomulós supportjuk. Nemhiszem, hogy versenyképes lenne...
-
És úgy gondolod Zoltán, hogy meg tudnátok előzni jövőre az FXCM-et? (kötve hiszem, hogy nem)
-
Supportban elsők lesznek az lehet, de amit nyújtanak az nem versenyképes az Oandával vagy az Interactive B.-vel vagy az Alparival.
-
-
-
Kiváncsian várom. Gondolom mások is.
Szerintem ezeket a "geppeket", amik kialakulhatnak a brókerek között (vagy nevezzük csúszásnak)...
-
Igen látom jóval több adatot kapsz ill. sűrűbben, de számít ez valamit szerinted ha nem skalpra játszok? (jah lehet jobbrább van 60 gyertyával...
-
Szia Janó,
Mi a véleményed az MT4-ről? Szerinted azért hozták létre, hogy könnyebben manipulálják rajta az árat?
-