Valóban, ahány ház, annyi szokás…
Nekem már egy tömegpszichó esettanulmányhoz hasonlít a fórumos ualizer-lufi, de a „7-8 monitoros,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
1580 találat 0,0510 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Én nem csináltam még videókat, nem is tudom, hogy kell, de hallottam, hogy jól lehet youtube influencerként keresni.
Vannak magyar forex/tőzsde...
-
Vastagbőr kell ahhoz, hogy miután kamuztál, még nagyobbat kamuzz..
Se benned, se a fórumban nincs annyi potenciál, hogy 15 komoly jelöltet...
-
Eszem megáll tőletek…
Te amnéziásat játszol, de közben is lehúzós oktatásra célozgatsz… ualizer oktatni akar, majd rózsaceremónián...
-
Igen, elkaptalak. Tudod, emberismeret…
Én a helyedben csakazértis kitennék valamit, mert láthatóan még a rajongóid is frusztráltak lesznek....
-
ualizer
Azt hittem annyira elfoglal egy képernyőkép hamisítása, hogy válaszra sincs időd.
De megint nem a trade-t raktad fel…...
-
rpr
Tudod mi a nem korrekt?
A kettős mérce: nyalod a földid seggét, engem meg évek óta sértegetsz anélkül, hogy ismernél, vagy elismernéd,...
-
Igaz, lehet, hogy magyaroznom kellene.
Nem látom, hogy ualizerre bármi visszaszállna ezen a fórumon… Bárki szemébe merné mondani, hogy......
-
rpr
Akkor elmondom miért románozok.
Először is román állampolgár. Ebben nincs sértés. Messziről jött ember...
Másodszor....
-
Az én példaképeim toptraderek. Te nem az vagy, akinek a tanácsa érdekel.
Tőled csak egyetlen trédet kérek.
Nem 6-ot, vagy...
-
Figyu má, nem ez volt a kérdés.
Nem csak rosszindulatú, frusztrált, hazug, tiszteletlen, hülye, de diszlexiás is vagy?
Mutasd...
-
Jó reggelt a jó szándékú embereknek.
Az ualizer-féle elmeroggyant FHTHGYknek pedig hasonlókat, mint amikkel telefröcsögik a fórumot....
-
Szeretem, ha mások megmondják, hogy nekem hogyan kellene csinálni… Miért nem ti csináljátok jobban?
Arra fókuszálok, hogy nekem...
-
Igen, az alapján amit megosztottam, mennék magamhoz tanulni. Inkább, mint máshoz.
(Persze vannak itt nálam sokkal sikeresebbek és okosabbak,...
-
Ha valaki jó kenyeret süt, akkor lehet jó pék, de nem pékséget építő vállalkozó.
Ha valaki felismer egy alakzatot, talán jó elemző,...
Szólj hozzá::