Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
85 találat 0,0295 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Fiúk lányok, kaptam egy két privát üzenetet a fórum üzemeltetőitől, szóval ezennel magatokra hagylak benneteket, előző oldalakon megtaláljátok...
-
Ha már ilyen szép és erőteljes a napos emelkedés, akkor én inkább lemennék kisebb idősíkra. Pl. órás, ott várnék egy órás jelentős szint...
Szólj hozzá::
-
Valóban a limit megbízások rontanak a találati arányodon, viszont növelnek a nyereségeden. Ezt el kell tudni fogadni. Ha zavar hogy az 50% os találati...
-
-
Így igaz.
Példa rá:
5 percesen csoda szép emelkedő trend, fontos szintre érkezik az ár és fordul:
1 percesen hullám...
-
Az USAJEN nél szerintem egy kis várakozásra van szükség, egy csökkenő háromszögbe araszol az ár:
AZ EURJPY is egy jelentős szinthez érkezett...
-
Na akkor nézzünk pár lehetőséget a múltban, és nézünk pár lehetőséget a jövőben is, amit érdemes figyelni.
A dollár az utóbbi...
-
Nem veszi semmi és senki a kedvem, de kell egy kölcsönös kommunikáció hogy tovább gördüljön ez a topik. Értem ez alatt hogy posztolgathatok...
-
Így van ahogy mondod.... teljesen jól csinálod.
Hibának nem mondanám, de két dolog amit látok a két képeden és én nem csinálnám,...
-
Elnézést kérek mindenkitől, valóban egy nyaralási cikluson vagyok túl, igyekszem újra aktív lenni, ma még intézek ügyes bajos dolgokat, és...
-
akik az órásat lesik, beszállás lehet a következő szint:
pl. hullám beszálló:
https://www.facebook.com/...
-
egy két példa 5 perces kereskedésre, de mint mondottam pont ugyan az történik mint 4 óráson, jelenős szinteket kötni kell, csak az 5 perces trend...
-
A limit megbízásnál igaz hogy nem teszem nullába a stopom, mert ott azon a szinten van a jelentős szint ahol ha nem lenne pozícióm megint be lenne...
-
Ha már EURAUD nézzük arról az oldalról megnézve ahogy itt próbálom egyszerűsíteni a kereskedést. Előzmény emelkedés, irány egyértelmű,...
-
EURJPY szépen átballagott a számomra fontos szinten, limitre nem volt lehetőség a rossz hozam kockázat miatt, hullámbelépőt sem alakított, bár...