FXZ Risk Manager 1.7
Skalpoláshoz és pozimanageléshez ez korrekt cucc. Van benne pár olyan dolog, amit én javasoltam a fejlesztőknek....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
383 találat 0,0900 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Szia AlpinForex, köszönöm a válaszokat!
Ez lehet akár 1R is? A statisztikád szerint a nullába húzás hány R-nél...
Szólj hozzá::
-
Nekünk is, mert itt nem találsz követőkre. A blogon viszont olvasni fogják magvas gondolataidat hasonló gondolkodásúak. Leszenek követőid, lesz...
-
Kezdj el írni egy saját blogot, vagy akár többet is egyszerre. Mindenkinek jobb lenne!...
-
Semmit nem csinálok ok nélkül, megdolgoztál érte.
Felkeltetted az érdeklődésemet! Amennyiben mostanában Budapesten...
-
A zenmester stratégia ezúttal nem jött be. SL=9 pip. A csúcson volt 20R, a vége -1R. A célár 118 körül lett volna ~100R körényékén....
-
Tina nem kérkedett az égvilágon semmivel. Azért idézett, mert az adott idézet értelme megegyezik a meglátásával. Bármennyire is meglepő, általában...
-
Bill kifakadása időszerű volt már. Alapvető probléma a fórumon, hogy csak verbális az akció-reakció. Személyesen ez másképpen nézne ki,...
-
Miért problémázol azon, hogy idézett valakitől olyasmit, ami a mondandójához illik? Ellentétben veled. Hogy kapcsolódik ehhez a te okos idézeted?...
-
-
Mert szükségét éreztem. Továbbá professzionális kockázatkezelő lévén alaposan felmértem, hogy nincs vesztenivalóm - csak nyerhetek vele....
-
Az írásaid alapján nyilvánvaló, hogy nem vagy túl jó mentális állapotban. Ezen meg kell próbálnod változtatni. Mert amellett hogy nem érzed...
-
Nem. Az hogy profitos legyél, az attól függ hogy van-e a stratégiádnak valós piaci előnye. Ha valaki idáig már eljutott, az nyilván érti, hogy...
-
Az nem jó, mert akkor megborítod a RR arányt és ezzel együtt a MM-et.
Ha csak a matekot nézzük, akkor ezek az esélyek a stopra...
-
binarytrader,
A SL és a spread aránya a lényeg. 40 pip stopnál ez elhanyagolható tényező, 4 pipnél viszont rengeteget számít...