Csak, hogy Krisztián barátom védelmébe szóljak (nem mintha védelemre szorul):
Muzzi03 azt nem tudhatod, hogy mekkora kockázatot vállalt...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
466 találat 0,0523 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Sajnos a 2. link nem jó. így:
http://rms.cusapro.com/hu/badar-lasz...html?rms=15350...
Szólj hozzá::
-
Előre is elnézést mindenkitől az off-ért, de ezért nem akartam egy külön topic-ot csinálni!
Azoknak szól, akik szeretnének egy passzív...
-
Engem hidegen hagynak a hírek-jóslatok, vagy hogy hol mit találni a devizákról, fundamentumokról. Nem része a stratégiámnak.
A chart nálam...
-
Pl. ez itt:
h4-es dupla csúcs, fibo 50, 1,5000 kerek érték, trendvonalat töri, macd divergencia és elnyelő alakzat a csúcson. Szép...
-
-
Szia!
Előre is elnézést, ha olyat írok, ami már megválaszolásra került, mert nem néztem át minden választ. Ha ezen az idősíkon kereskedsz,...
-
Akkor biztos módodban állt már "hiteles" emberektől "hiteles" stratégiákat tanulni
Megnézném a számlakimutatásodat,...
-
Szia kedves Thg!
Nem tudom mióta kereskedsz, de azt hiszem nem csak a helytelen stopkövetés, de még a belépések is problémásak....
-
ha 2x klikkelsz rá, és jobb egérrel megnyitod, ott vannak a trendline tulajdonságok. ott a változóknál "sugár" ne legyen pipálva....
-
Szia!
A fibot illetően eltérő módon is szokták behúzni. Amihez én használom, ahhoz mindegy hogyan teszem fel, mert engem az 50% és a 61,8...
-
A főtrend short. Jelenleg egy 3-szögebe szorult. Majd meglátjuk hogyan tovább. Ha kiesik belőle, érdekes lehet, ha felfelé tör ki, jobb békén...
-
A főtrend short. Jelenleg egy 3-szögebe szorult. Majd meglátjuk hogyan tovább. Ha kiesik belőle, érdekes lehet, ha felfelé tör ki, jobb békén...
-
-
Szia Zoli!
A legnagyobb gond, hogy nincs kialakult stratégia, ami alapján a beszállókat keresed. Ha ez megvan, akkor ahhoz képest...