Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
323 találat 0,0544 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
duplacsavaros.jpg
-
kockas Erről erősen megoszlanak a vélemények, hogy mi alapján és hogyan lehet a profitosságot megállapítani....én a civil életemben/szakmámban...
-
ezt tök jó, a challenges téma visszont sokkal érdekesebb volt...
-
kiderül a végén, hogy mindenki ismeriElőbújhatna és elmondhatná a tapasztalatait és, hogy utána, hogyan alakult a helyzete.
-
Tudom, hogy te is Mangal is kifejezetten nem hisztek az a (vízszintes vonal) ellenállások szerepében, de ha behúzol egy TL-t az impulzusokra akkor...
-
equalizer (nem tudtam írni a the topicodba) https://forum.tozsde.hu/forum/keresk...-000-1-000-000...
Szólj hozzá::
-
pénzÜGYES mert a kamu, fake, mindentbekamázós oktatókat ki szankcionálja? Se jegybank, se fogyasztó védelem, se semmi, nincs itt védelem erre...
-
jé megint egy ember aki nem az fx ből lett milliardos, hanem az ezt körulvevő kamuból.
Itt is van egy ehhez hasonló.Nem tudom mit...
-
Azon gondolkoztam, hogy a forex oktatás ( tisztelet kivetelnek mert az is van) és a kereskedés köré epített egyéb lehúzó modszerek szinte az...
-
@kockás "sokan oktatnak elliottot vagy a forkjait.
A legjobb, mert kvázi backtestelhetetlen "
Ráadásul egy 3 mozgásos...
-
ugyanazt az alakzatot tradeled mint equalizer . Még a végén ivó cimbik lesztek...
-
@kockásreméljük nem tévesztetted össze egy atomvillanással
@equalizer: "Teréz Anyáskodás"Azért szerintem...
-
@equlaizer van két állításod:
"aki oktatásokat szervez, az nem tradelésből él" és "mindket emberke most 100%-ban a kereskedesbol...
-
moneymentor ..... és akkor megérkezett ide is az igazi demokrácia. " Majd én megmondom ki az igazi demokrata" .. ezt sok helyen valóban...
-
jó nagy hülyeség ez a topic indító saját moderálási jog. Azért van az admin, hogy ő majd pártatlanul (jobb esetben) moderáljon ha szükséges.