Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
113 találat 0,0467 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Tölts fel egy friss számlakivonatot .
-
Az ombudsman ezt nem különösebben vizsgálja. Ezt bíróságon lehetne bizonyítani....
-
Azt nem tudom mi van, ha az IF nem reagál a döntésre? Hallgatás beleegyezés? És vajon ha nem fizet 3 hónap után, mit lehet tenni? Olvastam egy...
Szólj hozzá::
-
Ezt a választ kaptam az Ombudsmantól most :
Further to your e-mail below kindly note that to formalize the acceptance of the...
-
Olvass vissza, szerintem itt már mindent leírtunk.
Ha jól emlékszem az IF Final Decision-e után van időlimit a panasztételre az ombudsmannál....
-
A profitot be fogják nyelni, hacsak nem mész bíróságra. Az benne van a terminusban, hogy visszatarthatják. Nekem nincs profit a számlámon, és...
-
Ma Én is kaptam levelet, hogy jogos a követelésem. Még nem bogarásztam át, de valamitől kb.400 dollárral kevesebb mint az Én követelésem. Legyenek...
-
Sajnos nem tudom most mi a módi, az oldalukon gondolom megtalálható, vegy a szabályzatukban....
-
Szintén zenész. Viszont erre föl kaptam az UK-s Ombudsmantól levelet, hogy tegyem meg a panaszom. Na de abból a határidőből rég kicsúsztam....
-
Lassan 2 éve van az ügyem az Ombudsmannál. Rájuk írtam, mi is van az üggyel. Azt válaszolták, még vizsgálat alatt a sok panasz miatt. Na pe...
-
A Fogyasztóvédelmi Ügynökség igazgatója határozatot hoz az IronFX Global Ltd ellen
nem tudom, következménye lesz e....
...
-
Én rákérdeztem, és levélben válaszolták, hogy elég akkor aláírni, ha megvan az itélet...
-
Tud valaki valamit az Ombudsmanról? Történik valami a lejárt határidőkkel, vagy csönd van?
Van aki követi a Patrizia oldalát, amióta...
-
Van valakinek ötlete, mit kéne tennem, mert az ombudsman nem válaszol semmit a márc. 23-án küldött panaszomra? Leginkább a referencia számot...
-