Szólni kéne erről fca-nak.
Utalnak vissza azoknak akik beutaltak 8safe-hez vagy fxgiant-hoz?
Mik a hírek róluk?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
693 találat 0,0418 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Ha nem szeretsz sok időt írni, ott a telefonon a billentyűzetnél valahol a mikrofon ikon. Megnyomod leírja amit mondasz, át kell olvasni, néhány...
Szólj hozzá::
-
Úgy emlékszem van bónusz az Fxgiantnál de nem éri meg a feltételek miatt, profitfelezés, úgy olvastam de gyenge az angolom, lehet rosszul értettem....
-
Ha kis összeggel nyitod a giant számlát akkor próbára tudod tenni hogy tényleg fca alá ment a pénzed? Giant uk esetén fca meg kell hogy védjen,...
-
Az fxgiantnak nincs tudtommal ciprusi ága, az tiszta uk asszem. Iron tulaja a tulaj de másik cég. Aki oda nyit azt nem tudom hogy tudnák ciprusra...
-
Megértelek, jogos amiket mondasz, nem vagy ellenszenves, csak ne vedd támadásnak, tényleg borzalmasan fogalmaztál, mint aki nem okés. Sebaj mostmár...
-
Az empátiát a többiekre értettem nem rád. Gyakori a közöny, nincs elég összefogás. Tisztelet a kivételnek mindig.
-
Már nem tudtam javítani ezért ide írom. A hasznos téma azt az empátiára értettem, nem a helyesírásra, nehogy valaki félre értse, sajnos gyakori.
-
Lehetsz értelmes gyorsan tanuló trader és talán kevés év alatt profivá tudnál válni akár és addigra lesz több spórolt megtakarításod mint...
-
Nem feltétlen. Van aki nem nagyon tud félre tenni, vagy volt tartaléka de fel kellett élnie. Mire eljutok oda hogy elég tudásom lesz lehet hogy...
-
Ha jó trader vagy de kicsi a pénzed és csak havi 40et keresel vele átlagban, a fizetésedből meg hozzá tudsz spórolni 30at, az havi 70 kezdetben,...
-
Kell mifid, de ne ilyen primitív döntéseket hozzanak. Ha akarok párezer forintot kockáztatni egy tréden az legyen az én dolgom. Később tudom...
-
Nem akartam már ide írogatni, senkit fárasztani a sok eszmefuttatásommal, de néha akkora baromságok vannak hogy nem bírom megállni, bele kell...
-
Elmehetnél befektetési tanácsadónak, meg hitelügyintézőnek is, úgy még abban is tudnál segíteni hogy hiteleket vegyek fel
-
Azért szoktam hozzá tenni gyakran hogy szerintem, mert nekem úgy tűnik tehát nem 100%, de ha van statisztikád akkor kíváncsi vagyok. Szóval akkor...