Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
18 találat 0,0059 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Ha jól értem amit leírsz, akkor jelenleg ott tartasz, hogy van egy rendszered/stratégiád és emellett Neked(!) van egy elvárásod(nyerő%; RR) ?
-
-
Hali!
Lehet érdeklődni, hogy hogy áll a 100k challenge?
- 1 like
-
Zseniális ez az opciós piac.. Hatalmas hála azért az idődért amit ezekre a megosztásokra szánsz.. : ) Remélem sokak nevében mondhatom, hogy...
Szólj hozzá::
-
Ha 1-2 dolog már máshogy is fest, de azért volt benne néhány hasznos információ is. : )
Néhány tutorial videó után is kicsit szokatlan...
-
A TOS-nál nézelődtem a napokban. Ott most 60 napos paper money számlát adnak. Illetve nem lehet Magyarországi lakcímmel regisztrálni.. Megpróbáltam...
-
Huntraders hatalmas köszönet az aktivitásodért. Már egy ideje igyekszem fejleszteni magamat az opciókkal kapcsolatban, viszont hiába a sok jegyzet...
-
A tőkefinanszírozott lehetőségekről várható videó majd a youtube csatornára? Vagy az még le se ment élőben?
Sajnos ki kellett hagynom...
-
Szerintem elírtad egy korábbi posztodat, mert azt írtad, hogy "brillírozott"
Megmarták a stopkezelése miatt? Úgy gondolom...
-
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat! A videóknak mindjárt neki esek.
"Ha az indikátorok a távoli múlt, akkor a price...
-
Kedves Fórumozók!
Egy fogalom tisztázásával kapcsolatban kérdeznélek titeket. Pontosan mi az a "price action" és mit is...
-
Jozsef93 válaszolt itt: Technikai Elemzes avagy Kereskedes az AlapoktolA következő helyen: KezdőknekMenet közben sikerült megoldani a bibitA múltbéli adatokat kellet rendesen lehúzni M1-re és voilá!
Mostmár működik rendesen, de megnézem...
-
Jozsef93 válaszolt itt: Technikai Elemzes avagy Kereskedes az AlapoktolA következő helyen: KezdőknekIgaz!
https://www.mql5.com/en/charts/54533...ncial-services
renkolivecharts_pimped_v4_13
Csak ezt találtam...
-
Jozsef93 válaszolt itt: Technikai Elemzes avagy Kereskedes az AlapoktolA következő helyen: KezdőknekIgenEzt sikerült megfejteni egy ideje... De ezt ki lehet valahogy küszöbölni? Mert ahogy váltogatom pl az idősíkokat az eredeti charton akkor...
-
Jozsef93 válaszolt itt: Technikai Elemzes avagy Kereskedes az AlapoktolA következő helyen: Kezdőknekhttps://www.mql5.com/en/charts/54527...markets-europe
A képre jobb klikk megnyitás uj laponnal nekem működött azért is hagytam...