Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
176 találat 0,0297 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
ha elmegy, akkor humor topic marad belőle sajnos.. sindler,nlot,*****,Bill......
-
szomorú azért, hogy sindler után Bill is itt hagy minket. nem lesz a végén, aki fórumozzon. pedig nekem tetszettek Bill képei.
Szólj hozzá::
-
én nem húzok el sehova(max. ebből a topicból, ha szeretnéd). majd te elhúzol, ha akarsz.
nem állok semminek az élére....
-
ez tetszett. jót mosolyogtam.
nyugodtan betehetsz, ide akár 10 oldalnyi posztot.
teljesen mindegy, hogy...
-
nekem az a furcsa, hogy amikor írok egy hozzászólást és elküldöm, akkor automatikusan kiléptet a fórumról. nem tudom ez mióta van így....
-
könyörtelenül? na ne fárassz. én csak szóvá tettem a hiányosságokat, de nem is ez volt a legfurcsább,
hanem hogy mennyire érdekesen reagáltál...
-
kedves MyBusiness beteszek neked egy képet. de ne várj el tőlem semmi extra információt.. és ne küldj a fenébe légyszíves, mert akkor megfogok...
-
erről van szó. nem is várhatunk semmit, főleg hogy itt az információ megosztása ingyen van.
az furcsa, hogy valaki ennyire hevesen reagál...
-
-
-
egy ember miatt nem kell befejezned a fórumozást. gondolj arra, akik kedvelik a hozzászólásaid. velük tennél rosszat. értük kell csinálni....
-
hát nem kötekedésnek szántam.
direkt odaírtam, hogy: "és elnézést kérek Billtől a nyers fogalmazásért." nehogy én legyek a rossz. de...
-
erről van szó. a másik, hogy én úgy vagyok vele, ha segíteni kell valakinek INGYEN, akkor azt ugyanúgy porbálom normálisan végezni. szar munkát...
-
nekem nem kell mutatnom semmit!!! miért kéne? te kezdted el itt mutogatni a nagy semmit. amikor meg kezdtek konkrétan rákérdezni a dolgokra, akkor...
-
"hogy ti meglepőnek tartjátok"
hát erről van szó. egyébként Bill "elemzési" hasonlóak az enyémhez. egy-két...