Valahogy így
https://www.youtube.com/watch?v=buNDNNxXgA0
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
75 találat 0,0148 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Az a baj ezzel, hogy mindenki össze tudja szedni, hány fogorvos ismerőse van és az is biztos, hogy megélnek belőle és évek múlva is ezt fogják...
Szólj hozzá::
-
Elárulnád, hogy az oktatókon kívül hány olyan trédert ismersz személyesen, aki ezt végigjárta és sikeres lett?...
-
Két dologra reagálnék.
1. A szignál utoljára: tényleg nem érdekel, sok más dolog van amire nem adok ki pénzt, mert anélkül is...
-
Részben saját részben mások sikertelensége ihlette. Hátha segít a kezdőknek, hogy valami hasznosabbal foglalkozzanak.
Trader válogatott:...
-
Folyamatosan HOSSZÚ TÁVÚ eredményekről beszélek, az nem létezik a forex daytrade világában, otthon ülve...
Egy-egy kiugró sikeres...
-
Ritkán járok ide. Viszont kíváncsi voltam, hogy miután júliusban egyik napról a másikra elhalt ez a fórum, lesz-e valami magyarázat.
...
-
Csak annyi történt, amit előre megmondtunk itt páran: előfizetők híján úgy tűnik bedölt a projekt.
Minden jel szerint Halásznak...
-
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha shortosgyula vagy más felhívja a figyelmet, hogy valakinek a tevékenysége kártékony.
Aztán más...
-
Nyilván a retail piacra gondoltam. Nekem mindegy, hogy 4 trillió vagy 4 kvadrillió dollár a forgalom, ha a saját visszafogott célomat nem tudom...
-
Köszi a válaszokat. Komolynak szántam a kérdést. Nekem - és szerintem másoknak is - hasznos lenne tudni, hogy van-e itt olyan, aki ezt az általatok...
-
Én eddig valóban azt a következtetést vontam le, hogy nem, de rendben van, adjuk meg az esélyt.
Urak, akkor ha megtennétek, hogy reagáltok...
-
Felügyelet ilyen pitiáner üggyel szerintem nem foglalkozik.
Húszezer forint pont megfelelő tanulópénz az olyan szerencsétleneknek, akik...
-
1.
Tehát egy brókercég képviselője utalgat arra, hogy a másik brókercég megszűnik. Erre mondom én, hogy haldoklik a forex, hogy egyrészt...
-
Ez tehát egy forexbróker cég magyar ügyfélszolgálatosának a véleménye az ügyfeleiről.
No comment....