Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
492 találat 0,0569 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
No akkor majd nézegetem a híreket. Köszi a felvilágosítást.
-
Üdvözletem! Nyár eleje óta a téma kicsit háttrébe szorult nálam, egy deka számlám nincs most. Változott azóta érdemben valami a szabályozással...
Szólj hozzá::
-
Fú, mammeg mi folyt itt.... Csak kapkodom a fejem, jó barátok egymásnak esnek.Ti tudjátok mi az igazság, de tényleg kicsit ovi. Amúgy...
-
Én komoly tétet tennék fel, hogy mostanában nem mész traders nightra fellépni.Vagy mégsem, mert nem bízok senkiben, ki tudja összejátszanátok...
-
Ez tényleg így van, és számomra az a megdöbbentő, hogy még tapasztaltabb traderek is pusztán azt az oldalát látják a martinnak, hogy amíg...
-
400? De azzal nem kalkulálsz, hogy van amikor 5 nyerő is jön zsinórban...400 nem úgy jött ki, hogy mindig 8 bukó van? Bamme, na az a trader...
-
De megint lotot írtál mester, pedig az %. 0.25% az első kocka. Így kitolja 6-ról 8-ra a bukósort, amit elbír kb. a számla. Másrészt írtam is...
-
0.25 nem a lot, Camaro képén az a kezdeti kocka százalékban, 0.25 % , direkt, hogy minél tovább tartson a duplázási lehetőség, ha buksz. Másrészt...
-
Kérdés, hogy brókerbácsikacskácska mit szól ilyen martin-triplázás-10x-ezésekhez...
(Volt már itt olyan sales, aki szerint "kis...
-
NEm rossz, de 1:3 rr nem feltétlen jön be mindig, ha nyersz. Ettől függetlenül nem rossz, viszont a lényeg és hangsúly azon van, hogy aki 4-nél...
-
Felhozódott ez a martinozás, de meglepően nagy a csend....EQ sem válaszolt egyértelműen, hogy miért nem nyomja a bukók után duplával, ha 4-5...
-
Érdekes gondolatok ezek. Ha felnézünk az égre, akkor a múltat látjuk, mert az a fény ami eléri a szemünket már korábban létrejött nagyon...
-
Nem, Camaro látta jól, fel is le is nyomtam, össze-vissza, mert úgy tekergett, mint egy giliszta. Mint írtam ilyen napok vannak, lesznek, aki azt...
-
belementem pár pipes sl történetekbe, és elgurult a szer... szétkaptak mint foxi. De nem gáz, max. újra indítom. Vannak olyan napok amikor a szomszéd...
-
Hogy haladsz EQ? Én sajna elbuktam az első megmérettetésemen, felnégyszereztem egy kis számlát, de aztán bekaptam eu-n tegnap a homár mozgásában...