Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
2179 találat 0,0907 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
igy kell ezt csinalni ahhoz, hogy ertelme legyen...
-
Szerencsere a piac nem igy mukodik ahogy leirtad...ezeknek a dolgoknak csekely befolyasuk van az arfolyamra es az iranyat a mozgasnak ezeknek meg...
-
Nem nem kockas ez az elQras sokkal vilagiabb mint amit Te lattal bele...
talan nagykepuseg(nek tunhet), de teljes alazattal mondom, hogy keves olyan...
- 1 like
Szólj hozzá::
-
Rewand kerdezted, hogy nekem mi a C hullam amire hajtok altalaban... ezek lennenek a Te chartod alapjan:
...
-
a C hullam (amikor csak 3 hullam van a korrekcioban) vagy az Y hullam (amikor 5 hullam van a korrekcioban) az en olvasatomban egy korrektiv struktura...
-
Rewand speciell nem a Te szintjeidrol beszeltem, hanem ugy altalaban, a hagyomanyos "szintkereskedok" szintjeirol es arrol amit ezek a "trederek"...
-
Egyetertek Rewand , a multiTF analizis egy nagyon fontos elemensse a sikeres kereskedesnek, anelkul elkepzelhetetlen az en nezetemben is... fontos nekem...
-
rpr az, hogy a MACD-n eszreveheto divergencia nem mindig a fordulo elofeltetele vagy, hogy annak hianya nem mindig a folytatas elofeltetele, az igy van......
-
Amugy az az USDCAD pozi screenshot nem csak a sikert abrazolja, a legutobbi trade szemelyeben, hanem az elkurast is egybenpont azt a fajtat amelyet...
-
Nem nem, nem kell ebbol a trade-bol es a platformon amin kotottem rossz kovetkezteteseket levonni...ez nem ugyanaz a szitu mint amit tervezek a jovore......
-
Rewand inkabb itt valaszolok, hogy maradjon meg didaktikai jelleggel a dolog...
eloszor is, ime az USDCAD short-om (a tegnap lottem a screenshot-ot,...
-
Gondoltam zarom a pozimat, de mivel nincs divergencia a ket hullam MACD-je kozott, igy hagyom fusson meg...ez egy korrekcionak egyik impulzusa es...
-
eeees megvan a jovo heti vicc is...moneymentor-Misi es alfa-Miska, egy rivaldafeny-bejelentest kovetoen, elhuz egy honapra, hogy kipihenje agymeneseit...