Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
1333 találat 0,0500 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Most csak én nem értek itt valamit?...
-
2006 környékén daytrader-hu-n nem ez volt, Sidius-t még onnan ismertem, akkor még elfogadható volt a chartcenter.hu is. Majd 2010 elején ide keveredtem...
Szólj hozzá::
-
De hát akkor ugyanaz végül is,...... és tényleg, lásd néhány "broki"...
-
Hát még hol kéne elolvashatóvá tenni, ha nem a kondíciók között?
Mellesleg magyar cégnél nem tőzsdézünk csak max magyar piacon....
-
-
Nekünk itt az jött le a hozzászólásodból, hogy elhitted, ha kisebb SL-t használsz akkor valóban az történik amit az ábra mutat, hogy megmaradnak...
-
-
Ha szűkre vágjuk a SL-t, akkor vajon megmaradnak a zöldek ugyanúgy, vagy nagy részük azoknak is rövid pirosban zárul?...
-
Plussz kiderül, hogy a rossz hír már be van árazva és az lesz a jó hír, hogy nem lett rosszabb mint várták, máris irány fölfelé. Ugyanez...
-
BpForex-szel szerinted mi a gond? Szerinted melyik bróker jó?...
-
Na eddig én nem szóltam hozzá, csak naponta egyszer átfutottam ezt az egész idiótaságot, na de ilyet még nem hallottam, láttam. A gyilkossággal...
-
Index-nél van amelyik cfd a tényleges indexet követi, van amelyik a határidős indexet követi. A határidősben egy bizonyos kamattartalom be lehet...
-
És megfelel a cég a magyar adójogszabályoknak ahhoz, hogy a nyereséges ügyleteid szembeállíthasd a veszteségesekkel?...
-
Óriási, a 20 hozzászólással rendelkező 2013-as regisztrációs betámadja a 2012-es 2hsz-est. Regisztrációs, hozzászólós titánok összecsapnak...
-