Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
732 találat 0,0650 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
yep, 0.9910-0.9920 volt az entry a longhoz, kár, hogy már 0.9940 körül elkezdtem longolgatni ezt a sz@rt
-
igen, ott lesz igazán dögös az RR, addig még valszeg pár stop outot el kell szenvedni a jó entry érdekében...
-
hasonlót várok felfele, de talán még lesz 1 lefele 1.00 alá, és onnan fel, de már be vagyok állva egy nagyobb poziba, csak a swap meg zabálja...
-
Ne már, inkább valami hasznosabbat csináljunk, berakom a mai olaj tradejeimet. Nézzük meg, számoljuk ki, hogy hány tick a vége, és sörözzük...
Utoljára szerkesztve a következő által: Chucky; 2022-05-23, 20:15.
-
Egy apró technikai kérdés. Miért 10 pipekre mész? Mekkora az átlag nyerőd az átlag vesztődhöz képest? Mennyi a várható R 50 trade után mondjuk?...
-
"Mikor „ellenőrzött” a tőkepiaci ügylet?
Az ellenőrzött tőkepiaci ügylet „beugró feltétele”, hogy azt olyan befektetési...
-
tudomásom szerint a legtöbb FCM Chicagoban van, így nem is fogsz tudni találniaz IB-nél pl. van futures, csak horrorisztikus marginigények vannak
-
az ESMA, Brexit változások után azt gondolná az ember, hogy mindenki valami szabályozott piacra menekül, ahol nagy a leverage = opciók, határidő,...
-
Az utolsó előadásban láttunk sierrát, normális rendszert, tradeket, mégis végig mentek a rosszmájú beszólogatások, pedig Zoli olyat mutatott,...
-
esetleg lehetne olyan előadó, aki mondjuk volt prop cégnél és nem mt4-en fog mutogatni? köszönöm
-
na igen, tőle tanulni is lehetne....
-
topstepet nem probaljatok meg? ezzel a kockazatkezelessel ott is lehet eselyetek
-
Bummmmm Asszem megvan, hogy hova lett a sok trader a fórumról: https://www.napimesek.hu/tartalom/up...ocestimese.jpg
-
Tipikus esete, amikor ha nap elején elalszol long pozíció közben, este mire felriadsz már vaskos pluszban lennél. Ugyanígy szoktam elrontani......
Szólj hozzá::