Sziasztok,
felkerült Dávid előadása, itt megtudjátok nézni!
Üdv,
Huntraders...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
99 találat 0,0517 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
- 1 like
-
Bár nem vagyok járatos a Forex brókerek világában, de nekem ez a Guaranteed Stop Loss Order egy opcióra emlékeztet. Te fizetsz azért (prémium),...
-
Sziasztok,
Holnap Coinhunter tart a Tőzsde Fórumnak egy nyílt napot, betekintést enged a saját kereskedési rendszerébe. Gyertek és...
Szólj hozzá::
-
Én szerintem ez nagyban fűgg attól mit, mikor és hogyan kívánod lekereskedni! A legtöbb esetben én sem használtam, általában ott, ahol vagy...
-
Szia Penzugyes,
Nagyon szivesen. A Huntraders egy platform, mely megprobal haladni a korral, reagalni a jelenkor piaci igenyeire. Bar forumozni...
-
Szia Penzugyes,
Mi a Huntradersnel mas ertekeket vallunk. Prezentaciokat gyartani, ingyenes eloadasokat tartani, esetleg oktatni, hitelesen...
-
Inovio Pharmaceuticals
Nálam most opciós szempontból ez a mai nap papírja. Nem tudom mi mehet a háttérben, de valamit nagyon kavarnak...
- 1 like
-
Ha valaki lemaradt volna, ANONYMOUSFX-el végigszurkoltuk az olaj összeomlását!
https://huntraders.co.uk/hu/esemenye...gativ-arfolyam...
-
Íme a májusi és a júniusi olaj Futures közötti spread változása. ...
-
Szerintem erre a nagyok fel vannak készülve. Például különböző opciós kombinációknak is van negatív áruk, amelyet az IB nagyon szépen kiír...
-
Találtam Neked egy nagyon jó publikációt erről, hogyan árazzák a CFD-ket:
https://www.oxfordenergy.org/wpcms/w...019/06/Contrac...
-
Szia willow, sajnos nem lehet megúszni sehogy sem ezt a költséget, hacsak azt nem csinálod, amit EQ írt és megtöltöd a pincédet olajjal. Futures...Utoljára szerkesztve a következő által: Huntraders; 2020-04-19, 09:35.
-
Az opciós figyelőlistámon az alábbi magas volatilitású papírok szerepelnek.
RCL- Royal Caribbean Cruises Ltd.
Nem meglepő, hogy a...
- 1 like
-
Különösen érdekesek azok az esetek, mikor közel a 0 szinthez lehet olyan kötési árfolyamokat találni, amely értelmes kreditet fizet. Ilyen pl....