Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
17 találat 0,0085 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
szia kockás, nem kérdeztél rosszat, csak nálunk árvíz volt a nagy esőzések miatt, azzal voltam elfoglalva, hogy a károkat igyekeztem helyrehozni...
- 1 like
-
Jano "Egyszerűen csak mondd el légyszives hogy mit látsz a főbb piacokról? fx, coms, indx, bonds, megtörik-e a HKD peg? lesz-e 450 a huf,tényleg...
- 2 like
Szólj hozzá::
-
szia MyBusiness teljesen igazad van, én kérek elnézést, két évtizededet dolgoztam pszichológusként, Németországban szereztem diplomát, és...
- 2 like
-
ha véletlenül átsiklom kérdések felett, előfordulhat valóban, mert nem vagyok tapasztalt fórumozó, így előfordulhat, hogy nem megfelelően...
- 1 like
-
rpr, valóban jó a kérdés, látom is, és ha nem válaszoltam, az csak időhiány miatt van, fogok válaszolni, ez a pszichológia egyik legizgalmasabb...
- 1 like
-
"Én örülök hogy itt van, még ha segíteni nem is tudok rajta.
//Már késő.....beszippantotta."
hmmmm, ... erre most...
- 1 like
-
A lázgörbékkel kapcsolatban: ezek nem lázgörbék, hanem egyebek, hatalmasan félreérti az a mondanivalómat, aki olyan kijelentésre vetemedik,...Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-06, 11:43.
- 1 like
-
Losonczi Zoltánt ismerem, személyesen, ő tűzbe teszi a kezét értem és én tűzbe teszem a kezem érte. Egy kicsit impulzív a személy, hamar ugrik,...Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-06, 11:44.
- 1 like
-
igen valóban töröltek egy kommentet, sajnos nem tudtam elolvasni, de majd Csaba megmutatja, és egyetértek a törléssel, mert elmondása szerint...Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-06, 11:46.
- 1 like
-
egy valaki kérdi tőlem, hogy hol vannak az okleveleim, nos nem is tudom, nem vagyok kihallgatáson, semmi olyat nem tettem, hogy magyarázkodnom kellene,...Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-06, 11:47.
- 1 like
-
a fórumra hivatalból kaptam csatornát, nem szeretnék én megmondó ember lenni, mert általában meg szoktam tartani a véleményemet, én eddig sem...Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-06, 13:14.
- 1 like
-
Nem zavar semmiféle provokáció, a fogadtatás a fórumon nem lett barátságos, sőt nagyon is provokatív, de minden egyes kérdésre fogok válaszolni,...
- 1 like
-
moneymentor a ZERO TO HERO egy pilóta zsargon, aminek ötletét egy angliai pilóta barátomtól kaptam, és használtam egy régebbi honlapomon is....
Utoljára szerkesztve a következő által: Erdős Alpár; 2020-07-05, 08:11.
- 1 like
-
Coinhunter, akkor te is észrevetted ezt a jelenséget? ennek örvendek, valóban vannak chartok, amlyenek elemzésénél figyelembe lehet vagy kell venni...
- 1 like
-
A válasz nem egyszerű, hiszen mint mondtam 10 évet töltöttem el orvosi eszközök kezelésével, egész életemben hobbizenész voltam (a hangok...
- 1 like