Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
823 találat 0,0712 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A kereskedés tényleg biznisz, egyetértek azzal, amit írtál, de a szakmás hasonlat már erősen sántít, hiszen míg az orvosok között az átlagosak...
-
Én más irányból álltam neki a dolgoknak, mint a legtöbb trader, mert mások az erősségeim, gyengeségeim, mint az emberek többségének. Ettől...
Szólj hozzá::
-
-
Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. Egyébként nagyrészt egyetértek vele. Nyilván én sem járnék be dolgozni, ha elég jól menne a kereskedés......
-
-
Jól látod, én tényleg itt akadtam el. Rengeteg technikát átnéztem, hogy előnyt találjak, de az összes előnynek tűnő dolog illúziónak bizonyult....
-
Biztosan igazad van, de a hogyant én nem találtam meg. Sőt, igaziból találtam is pár apróságot, amiből szép pénzeket tudtam kiszedni, de jellemzően...
-
-
Egy ilyen strat érték elég erősnek tűnik ahhoz, hogy továbblépj. Egy egyszerű tick naplózó programmal mented az adatokat, és 1-2 hét adatgyűjtés...
-
Néha előfordul az, hogy nem tudod eldönteni, hogy melyik van előbb. Ezt még kompenzálhatod azzal, hogy ilyenkor a rosszabb esetet veszed kimenetelnek....
-
Mennyire voltak nyereségesek a stratégiák, amiket találtál?...
-
A brókerektől kapott adatok hiányosak. Ettől még alkalmasak lehetnének arra, hogy stratégiát keress velük. Ha találtál stratégiát, akkor...
-
Sajnos én már el vagyok szállva magamtól, inkább annak dolgozok, aki tud fizetni érte.
Egyszer majdnem belefutottam egy ilyenbe, hogy barátom...
-
Tback köszi a fejtörőt, jó mulatság volt végiggondolni!
Lehet, hogy kellene nyitnom egy tőzsdetanfolyamot, ahol megtanítom a diákokat jó...
-
Sziasztok.
Csak most csöppentem bele ebbe a fejtörőbe, amit Tback szervez. Nem is olvastam végig minden kommentet alaposan, most nincs rá időm....