Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
160 találat 0,0471 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A spread-et azért írtam, mert azt rögtön látjuk, úgy mint a comission-t is pl. Nyilván minden számít, így a slippage és az egyéb trükközések,...
-
Az, hogy meddig éri meg, egyén, illetve stratégia függő. Igen, sajnos állandóan mennek a trükközések, ezért gondoltam, hogy hátha tud valaki...
-
Sziasztok, tudna ajánlani valaki megbízható forex brókert kedvező EURUSD spread-el M5-M1 skalphoz? A Tickmill-t nézegettem, de utána olvasva azt...
-
Matematikailag elvileg meghatározható az optimális kockázat a Kelly formulával, amennyiben ismertek a kereskedett rendszer paraméterei.
Szólj hozzá::
-
Egyetértek Dáviddal.
Mindig élvezettel, érdeklődéssel olvasom a posztjaidat és sokat tanulok belőlük. Ritka, értelmes ember vagy. Már...
-
Esetleg lehetne SPXL-be is fektetni, ami az S&P500 3-szoros bull ETF-je. Nyílván a kockázat is nagyobb, de ha feltételezzük, hogy hosszú távon...
-
Köszi smk,
Ez nagyon érdekes és egyben biztató információ.
-
-
Szerintem az igazság SMK és Zalán között van valahol. Szükséges a backteszt, de a tőzsdét szerintem nem lehet teljesen egzakt módon kezelni,...
-
Köszi. Elég konkrét igények, látszik hogy nem ért váratlanul a kérdés.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy pl. itt a fórumon van-e...
-
Megkérdezhetem, hogy milyen stratégiára mondanád azt, hogy neked már megfelelő? Pl. minimum mekkora legyen a profit faktor, drawdown, stb......
-
-
-
Igen, faktoriális.
Akkor pár példa:
index = 7! - (7-i)! + j - i - 1
i=0, j=2
7! - 7! + 2 - 0 - 1
(1+2+3+4+5+6+7)...
-