Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
197 találat 0,0342 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Herpai Nándi intézte az ultra fx-ét akkoriban és szóba került a szerver téma,hogy egyenletes teljesülések,gyorsaság meg ilyesmi,persze főleg...
-
Kézzel 5 percesen.M1 túl gyors lett mióta több mindent nézek.(tegnap pl.heti nyitón több lepattanó)
Szólj hozzá::
-
LMAX-nál skalpolok 3 éve londoni szerverbérléssel. Spread+jutalék: 1 pip azonnali teljesülések még a svájci mutatvány alatt is ! 2-3 pip célárat...
-
Kamatra ügyelni! Idén már hatodszor shortolom a párt,nekem 0.1L-nál mínusz fél dollár naponta.
-
Ultra fx-en keresztül léptem be az L-max-hoz,londoni szerver bérléssel.3 év alatt nem tapasztaltam semmi problémát.Nagyon pontos teljesülések,eur/usd...
-
Te most reklámozol Öcsi nem tudsz megtanítani senkit hagyd a fenébe itt okosabb emberek vannak.
-
-
Érzelmi hullámvasút tökéletesen és szemléletesen átadva.Vigyorgó pofával olvasva
-
Jól néz ki!Én lehet lemaradok róla,mert 110.340 alatt venném.Eur/chf short 1.18350 felett.
Ráültem a kezemre chf ügyben.
-
Jól néz ki!Én lehet lemaradok róla,mert 110.340 alatt venném.Eur/chf short 1.18350 felett.
Ráültem a kezemre chf ügyben.
-
Szia AlpinForex!
L-maxnál kereskedem Ultra fx-en keresztül.Londoni szerver bérléssel 0,2 spread plussz jutalék: 1 pipen belüli költséggel...
-
Köszönöm a tanácsokat (megfogadom),valami hasonlóra számítottam.
-
Valaki üldögél még rajtam kívül eur/try shortban? Elég jó swap-ot fizet úgy tűnik(2.9 usd/nap,0.1 lot)
-
Mikor az rsi,mikor a mozgóátlag,mikor a bollinger,mikor a szintek,(naposon min.)mikor a napos spike,ha fölötte az a szar ha alatta az a szar ha imádod...
-
Köszönöm!
Nem vagy te rossz srác, csak a másik oldalon állsz.Biztos jópofább lenne,ha kizárólag csak önsegélyező módon működne minden...