Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
224 találat 0,0335 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Darabra megy. 1 CFD = 1 részvény. Az árát látod a grafikonon. Szóval, ha 50 USD az árfolyam, 45 USD a stop hely, akkor 5 USD-t kockáztatsz. (+jutalék,...
-
Így több mint egy hónap elteltével, hogy alakultak a tények?...
Szólj hozzá::
-
Én is így tudom, hogy a profi robotok "műszaki vizsgája" a 10 éves teszt. És nem véletlenül nincs ilyen a párszáz Dolláros robotoknak,...
-
Sajnos 1stet nem volt jó (kitartó, felkészült) vitapartner. Így már nem tudtam a következőket megkérdezni.
1. Az utcán 20%-ban elgázol...
-
Pedig ezt a választ kaptam az 54 es hozzászólásban......
-
Arról nem is beszélve, hogy eleinte elszalaszthatsz pár belépőt. Vagy az újdonság miatt lehet, nem sikerül az első hetekben teljesen tökéletesen...
-
-
Elbeszélünk egymás mellett.
Engem csak szimplán idegesít az 5 digit. És számomra megéri a +0,1 pip-et, ha csak 4 digit. Amúgy a gyakorlatban...
-
Szia
Nos! Persze ez szigorúan hangzik, hogy itt is csak olyanok irkálgatnak... De ők saját maguk sem mutatják már fel a saját kötés listájukat....
-
-
Szia, Alterman
Szomorú vagyok az 5 digit miatt...
Demo scalpingot próbálgattam. De még nem sok sikerrel.
-
"Ügyfélközpontúság"
A WHS-nél (BPForex) amit nagyon szerettem, ma véget ért...
Azon ritka brókerek közé...
-
-
Ez a Brokerszámla.hu Távolról hasonló. De a trend meghatározás, szignálok mások. És a kockázatkezelés teljesen más. Ebben a videóban hallhattunk...
-
P4-et vártam itt. 12:00-ra (H1) P1 lett, de rossz R/R-el.Így ebben nem vagyok benne.
De nem irigységből irkálok.Csak én tényleg sokszor...