Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
1747 találat 0,0155 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
A dax a decemberi változtatás óta kereskedhetetlen számomra. Nem hiszem hogy ezen fog változtatni a micro lot bevezetése.
-
Idáig se kellett.
- 1 like
-
Végre, végre, végre, soha többet nem kell CFD-n kötnünk
DAX/STOXX = 1 EUR/tick
SMI = 1 CHF/tick
https://www.eu...
-
-
-
ma nem buktam legalábbkicsi plusz
-
Jó látom legalább a fináléban megcsíptél egy longot :-)
-
MMMM Nekem nem volt egyszerre EURUSD és USDCHF kötésem csak egymást követő napokon vagy nem értem a felvetést!
-
Pár tradem volt ma, nagyon óvatosan, egy short 700 körülről, majd jött egy hír és 200 pontos zuhi, persze hamarabb zártam.... F@ck this market........
Utoljára szerkesztve a következő által: Chucky; 2021-04-13, 11:23.
Szólj hozzá::
-
nem lett volna egyszerűbb kötni egy EURCHF shortot? (mert ha megnézed, akkor egészen biztos hogy ugyanazt sikerült volna elérned 1 lépésben)...
-
tudod, kettonk kozul en vagyok az aki sosem tagadtam, hogy amator vagyok... sot, mi tobb, ki is emeltem ezt a reszt...nem ebbol elek meg, nem tanitok...
-
Mondom, hogy amatőr vagy a kis szemellenződ mögül nem látsz ki, majd egyszer annak is eljön az ideje, vagy sem :-))) évi 9 kereskedés mellett...
-
en bizton allitom neked, hogy kis szamlabol, mikrolottal, 999:1 tokeattetel mellett nem lesz nagypenz, nagyfiu...de koszi a konfirmaciot, most mar...
-
Csak az amatőrök gondolják, hogy a nagypénzhez nagyszámla kell 30 szoros tőke áttétel mellett. :-) Kereskedj jól inkább!!! Tudod én nem a kezdő...Utoljára szerkesztve a következő által: ANONYMOUSFX; 2021-04-13, 04:09.
-
nem kell szegyelni a kotesegyseget sem...minden olyan trade amely megfelel egy jol bejaratott strategia felteteleinek = jo trade! ... ha ez megfelelt...
Utoljára szerkesztve a következő által: equalizer; 2021-04-13, 03:43.
Szólj hozzá::