Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
3000 találat 0,0248 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Tokefinanszírozott rendszerek adózási módszere
Sziasztok, érdeklődnék hogy tokefinanszírozott rendszereknél pl. earn2trade vagy FTMO milyen adózási módszer az elfogadott Magyarországon?...
-
Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMO
Sziasztok
Nemrég volt róla egy ellőadás a Trader's Night-on.
Engem konkrétan az FTMO nevű cég érdekelne, főleg hogy...
- 1 like
-
Sziasztok, valakitől van valami update? Nekem is elsőre a kata adózás ugrott be azonban nem tudom, hogy érdemes-e megigényelni ha még nem mentél...
Szólj hozzá::
-
Ennyinek se való igazából a trader szakma. Én sokallom. Mert ennek a nagy része is bukó.
-
rpr:
Persze, EE, bekötöm, aztán a tapasztalataimról írok.
Node minek egy orvosnak a beteg, ha magát is gyógyíthatja?
...
-
"Hír 1
Egy felmérés szerint a világon kb. 9,6 millió ember forexezik. Kb. 0,1%.
Többre gondoltam..."
A fórum(ok)...Utoljára szerkesztve a következő által: Vacendak; 2021-01-07, 09:31.
-
És akkor beszéljünk már a kriptókról, all time high a bitcoinon, market cap az egekben, ripple csak ma 30%, erről miért nem beszél senki? Ja..........
-
Minek kellene neked fizetokepes kereslet?
Kosd be te a koteseid ha olyan tuti nyeroek.Annal jobb uzlet ugysincs.
-
Legyél Te is pénzÜGYES !
"Ha Te is magyar Tréder vagy, köztünk a helyed! ... "a legjobb helyen jársz", "az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösség"ében...
- 1 like
-
"Részvényeket vegyél inkább a .........nél. Te nem a részvényt vetted meg, hanem a részvény CFD-jét, és ezért számítanak fel költségeket...
-
Amma új témát indított: Bróker számla költségével kapcsolatos kérdés egy kezdőtőlA következő helyen: KezdőknekBróker számla költségével kapcsolatos kérdés egy kezdőtől
Sziasztok!
Számlát nyitottam a PLUS500-nál. Vásároltam olyan részvényeket, melyeket szeretném hosszabb távon megtartani, nem day-trade-ben...
-
Chucky válaszolt itt: Bróker számla költségével kapcsolatos kérdés egy kezdőtőlA következő helyen: KezdőknekRészvényeket vegyél inkább a random capitálnál, interactive brokersnél. Te nem a részvényt vetted meg, hanem a részvény CFD-jét, és ezért...
-
-